Kikert pannekaker med oliven spredt Naturvie

Kikert tortillas med oliven spredt Naturvie

Frokost med kikærter. For noen måneder nå, har lederne for alle spanske vært engstelig for å foreldre gi barn kikerter kokte til frokost i stedet for noen ultra-behandlet seg.

Debatten ble initiert av en ernæringsfysiolog (og mor), med en kvittering av hennes sønns frokost. Sikkert du vet hva jeg snakker om prep, men i tilfelle det er noen clueless, anbefaler jeg deg bla gjennom nettverket. Faget gir en god refleksjon.

Det er derfor i dag jeg ta med en oppskrift laget med kikerter, å bli klar over allsidigheten av sunne ingredienser og betydningen av disse være en del av vårt daglige kosthold.

Den grunnleggende bestanddel av dagens oppskrift er flatbrød av mel, rik på kvalitet vegetabilske proteiner, fiber, mineraler: som fosfor, kalium og kalsium, så vel som vitaminer fra gruppe B. I tillegg foreslår jeg om å støtte disse pannekaker med en frisk ingrediens: Naturvie oliven spredt.

Rik, rask og enkel.

Vil du vite hva det handler om?

INGREDIENSER

  1. 400 g kikert mel

  2. 500 ml vann

  3. 2 ss Koroneiki Olivenolje

  4. Naturvie oliven spredt

  5. Hakkede tomater

  6. en klype salt

  7. En klype svart pepper

  8. En klype hvitløkpulver

UTDYPNING

Bland kikært mel med krydder i en bolle og tilsett olje og vann. Smør godt med hjelp av noen stenger slik at ingrediensene er godt integrert.

Varm en nonstick skillet på middels varme med noen dråper olivenolje og legge til et par spiseskjeer av blandingen for å gjøre pannekaker, og kok dem frem og tilbake. For de privilegerte har en spesiell pannekake At maskinen, bare legge et scoop for hver del, og slå dem over slik at de koker på begge sider.

Server det varmt ved siden av olivenpaten og noen kuber av tomat. Får ikke munnen din vann? Me.

Victoria Fagúndez, Dietitian – Ernæringsfysiolog

#Koroneiki #naturvie #Naturvieolivenspredt #Olivenolje

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette

Salat med tomat Dulce vinaigrette

Salat med tomat Dulce vinaigrette Det vi liker mest om salater er at det er tusen versjoner, alle har sine triks og prøv oppskriften du prøver, for elskere av denne parabolen, de er alle utsøkte. Men