Stekt fersken med Mascarpone Olivenolje og Krem

RESTE PERSJONER MED OLIVOLJE OG MASKARPENKREAM

Denne oppskriften er like sommerlig som sunn fordi den ikke har noe sukker, mer enn selve frukten og er fylt med næringsstoffer som leveres av fersken. I tillegg vil det sunne fettet av Naturvie Olive Oil ikke bare hjelpe oss med å sate, men også gi en deilig smak.

KOMENSALER: 4

VIKTIG: lett

INGREDIENSER

2 ferskener

1 kar med mascarponeost

Kanelpulver

2 datoer (eller 1 spiseskje med dato sirup)

75 ml fullmælk

Olivenolje ONE Mil Flores av Naturvie

INSTRUKSJONER

Klipp fersken i halve og fjern benet, vær forsiktig så du ikke bryter frukten. Med en pensel, gni dem godt med Extra Virgin Olive Oil ONE Mil Flores og dryss litt kanel på toppen. Plasser dem på en bakervare og stek i 1 time ved 180º. Hvis de brune for mye, kan du dekke dem med aluminiumsfolie.

Mens persikene steker, må du forberede mascarpone krem. For dette, hvis du ikke har date sirup, sett et par datoer i bløt, og når de er myke, knuse dem med et par ss vann.

Sett mascarponeost og melk i en stor bolle og legg til datoene. Bland godt med stenger til det ikke er noen klumper igjen.

Server litt mascarpone krem ​​i 4 boller og legg ovenpå de bakt fersken. Dryss litt kanel på toppen og server mild eller kul.

Av María Sainz, SnapsFotografía Blog, for Naturvie.

#naturvie #Olivenolje #ONEMilFlores #ExtraVirginOliveOil #mascarponeost

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette

Salat med tomat Dulce vinaigrette

Salat med tomat Dulce vinaigrette Det vi liker mest om salater er at det er tusen versjoner, alle har sine triks og prøv oppskriften du prøver, for elskere av denne parabolen, de er alle utsøkte. Men