top of page

Jordbær og sjokolade iskrem

Varmen har nådd oss ​​plutselig og uten advarsel. Oppskriftens navn snakker for seg selv. Kan du tenke på en bedre måte å varme opp og nyte en sunn søt?

Først av alt, husk forskjellen mellom en sunn og en kommersiell iskrem. For dagens oppskrift trenger vi svært få ingredienser og nullsukker. Men kommersielle iskrem inneholder lange lister over ingredienser. De inneholder også ukuelig mengder sukker (søtningsmidler i tilfelle av «lav», «lys», «0% sukker», «diabetisk», osv), og trenger ikke å gjentas at den mindre sukker vi forbruker, bedre helse garanti , Ikke sant? For ikke å nevne den dårlige kvaliteten på proveniens av deres fett eller uendelig liste av fargestoffer, smakstilsetninger, emulgatorer, konserveringsmidler og til slutt tilsetningsstoffer med sine ulike gallaer.

Det er mulig å konsumere iskrem på en sunn måte. Legg merke til:



Jordbær og sjokolade iskrem

Ingredienser (for 8 iskrem):

Utvikling:

  1. Rengjør jordbærene, skjær dem i stykker og legg dem til glasset på blenderen. På den annen side legger du til yoghurt. Det er viktig at de er hele yoghurt for å få en kremere tekstur i isen. For mennesker med laktoseintoleranse eller vegan, er et godt alternativ for å erstatte animalsk avledede yoghurt, en vegetabilsk yoghurt.

  2. Legg kanel og ingefær til smak, slå blandingen til du får en flytende tekstur og legg i iskremformen.

  3. Når frosset, smelter isen 85% svart sjokolade med to spiseskjeer Orange Ekstra Jomfru Olivenolje Naturvie dekning for sjokolade.

  4. Fjern stengene fra formen og før sjokolade kjøler ned, senk hver stolpe for å suge sjokoladen.


Gledelig sunn og forfriskende sommer!


Tips 1: Jordbærsesongen er avsluttet, så jeg anbefaler alltid å få jordbær i løpet av månedene som er tilgjengelige og fryser dem for å lage jordbær iskrem om sommeren. Men ikke panikk! I dag finner vi frosne jordbær i store supermarkeder, eller tilpasser seg sommerens frukter, som ikke er få.


Tips 2: Gjøre med forskjellige former er en grunnleggende for å lage forskjellige typer iskrem. Det er stadig enklere å få en pakke lettmassede silikonforme.


Victoria Fagúndez, Dietista – Nutricionista

3 views0 comments
bottom of page