top of page

Fem restauranter som du ikke kan gå glipp av … León

Hvis du tenker på å besøke eller tilbringe en helg i León, bortsett fra sine fascinerende historiske monumenter og interessante nabolag, kan du ikke gå glipp av sin gastronomiske kultur, en kultur som har utviklet seg i noen år nå.

León er ikke lenger forført av sin historiske og arkitektoniske rikdom, noe som fremgår av det faktum at det er en aspirant sammen med Cuenca som blir den spanske hovedstaden for gastronomi 2018.

Og det kan sies at opplevelsen, sammen med talentet, er en av sine beste allierte, men at de forteller det til tittelen som den har som en by med flere barer for innbyggere i hele Spania. Nærmere bestemt er det 5,03 virksomheter som tilsvarer hver innbygger, og legger til totalt 635 mellomrom.

Kunsten å reise bør ikke betraktes som sådan hvis man ikke går på de mest anerkjente gastronomiske alterene på stedet som er besøkt. Faktisk fra Naturvie er vi av den faste troen på at det ikke er en bedre måte å bli kjent med en by enn å smake på den gastronomien den skaper, og smake på samme måte som innbyggerne. Leon er en trend og uten å undervurdere sin nåværende rival, Cuenca (som vi snart skal gi et verdifullt rom i vår nyhetsseksjon) har vi valgt fem restauranter som ville være en kjønnslig synd, ikke å besøke deg gjennom byen.

Hvis det er umulig å velge fem med noe av suksess, er det blant våre 635 etablissementer basert på egenskaper som originalitet, avantgarde, autentisitet eller rettferdig romantikk, enten i bokstavene eller stilene. Vi starter?

Bortsett fra å være et veldig hyggelig sted, tilbyr det deg muligheten til å nyte tre private rom i henhold til behovene til arrangementet ditt. Casa Mando inkorporerer de typiske produktene av området på en fin og moderne måte. I denne svært attraktive blandingen mangler denne restauranten ikke den minste detalj, vi oppfordrer deg til å gå seg vill i sine koselige hjørner, hvor det er nesten uunngåelig å nyte en romantisk middag.


Det er ingen mangel på kvalitetsprodukter fra andre geografiske områder som Santoña ansjos, Asturian-stil cachopo eller galiciske avskallede kamskjell. Selvfølgelig verken glemmer eller forlater ikke den mest typiske av León, som oksekjøttet jerky, black pudding, krydret pølse etc.

Hvor finner du det? Den har egen inngang på General Lafuente Street, men ligger i Conde Luna de Leon Hotel-bygningen.

Som nevnt tidligere har Cocinandos ikke bare en av de anerkjente Michelin-stjernene, det tilbyr også en smaksprøvermeny på 43 euro, som endres hver 10. dag, og som er perfekt for å gjøre kjennskap til deilig kjeks til dødelige. Mye av skylden for suksessen til denne restauranten er oppsummert i lidenskapen som kokkene føler for produktet av landet, det som finnes i de tradisjonelle markedene i byen.


Kjøkkenet følger et mønster av suksess, som tilsynelatende har markert de fleste av etablissementene i byen: en som kombinerer den klassiske og tradisjonelle renere av leenosisk mat med en tjeneste og presentasjon helt avant-garde.

Hvor finner du det? Calle de las Campanillas, 1

LAV

I Alfonso V hotellet ligger dristig ny restaurant, er dens arkitekt heter Javier Blanco, som mange anser ham åpenbaringen Chef Leon. Restauranten tilbyr en smaksprøver meny på en rimelig for de som ønsker å prøve delikatesse og eiendommelighet smak i haute cuisine som det er destillert for ca 35 euro.

I tillegg kreativitet av kjøkkensjefen og hans kjøkkenteam fornyer hver måned for å fortsette å presentere sine gjester tradisjonell mat omdannes til innovasjon.


Bevis for dette er de 15 versjoner som kokk Del Blanco har avledet fra en stjerne til leonine stil parabolen tilberedes. I denne prosessen for forskjellen, glemmer kokken ikke produktene fra landet som cecina eller botillo.

Hvor finner du det? Avenida del Padre Isla, 1. (Hotel Alfonso V)

Plassen som arrangørene av El Mercado-restauranten har skapt, vil ikke etterlate deg likegyldig. Som El Corte Ingles er involvert, flytte fra seksjon til seksjon på den tiden mest ønsker er mulig takket være sine tre etasjer. Hver er dedikert til en bestemt behov, enten et skjult rom bak utseende og lys av et kunstgalleri, en bar med en blanding av moderne og gamle, eller en gourmetbutikk finne noen typiske deli Området er mer enn mulig.


Market Street Rods synes å ha blitt unnfanget og skapt med sikte på å bli impregnert i hodet av alle som besøker León. Og ikke bare for dekorasjon og distribusjon av mellomrom, men også for retter som tilbys av menyen.

Hvor finner du det? Calle Varillas, 3

Navnet på restauranten inviterer deg allerede til å besøke det, ikke sant? Ordet taket vi alltid sender hyggelige opplevelser, men også etterfulgt av navnet Leo, oppfatningen av stedet er mye mer enn positive. Og vi være vitne til dette, du spise på denne restauranten blir en uforglemmelig opplevelse: takene av Leon husholdninger bære imponerende lysshow katedralen og mens menyen holder retter i stand til å forføre opprettholde tradisjonen som base og finpuss nytt og nåværende.


I sitt brev ikke svikte velsmakende sprø kylling strimler med honning sennep saus, men er også i stand til overraskende kjapt med retter som carbonara ravioli med grillet blekksprut eller gazpacho av avokado og tomat tartare.

Hvor finner du det? General la Fuente s/n.

Til syvende og sist, ble valget av disse fem restauranter ment å fremheve det som mange andre allerede har oppdaget: at avtalen ikke signert som har blitt smidd kulinariske figurer av Leon, som eclosionar sitt kjøkken transportere den til et annet nivå, hvor Han snakker om evolusjon, men hvor fremgang ikke glemmer sin opprinnelse. Fra Naturvie kan vi bare ønske deg lykke til.

2 views0 comments
bottom of page