top of page

Dette er hva du mangler hvis du ikke bruker EVOO

Sikker på at du har inntrykk av å ha gjentatte ganger lese samme overskrift i flere kanaler «fordelene av Ekstra jomfruolivenolje» og ikke for lite, fordi dette produktet med rette mange artikler henviser til hans kvaliteter fortjener. Nå har vi i Naturvie besluttet å fortelle deg fra et annet synspunkt, hva ville skje hvis vi ikke spiste ekstra jomfruolivenolje? Med dette viser vi til alle typer mennesker, enten som fortsatt ikke har tatt, som vanligvis gjør og kjærlighet aove. For alle er årsakene som er gitt nedenfor, å fremheve hva de mister, eller hva som vil gå tapt.

Selvfølgelig må alt ledsages av et balansert kosthold og en ikke-stillesittende livsstil. Vi starter?


1. Katarr, influensa, overbelastning

Så, ikke forbruke ekstra virgin olivenolje gjør oss mer sannsynlig å falle syk uten, for vår dyre Liquid Gold er en ekspert er å styrke vårt immunsystem mot eksterne agenter som ønsker å skade ham. Dette skyldes høye nivåer av antioksidanter Oil har derfor ikke regelmessig konsumerer olivenolje vi mangler en stor alliert mot sykdom og smitte.


2. Kilometer av mer

Virkeligheten er klar, matlaging med ekstra jomfru olivenolje er ikke bare den sunneste, men også de minste kalorier som genereres. Ikke bare det, ifølge flere studier, er i stand til å gi en følelse av metthet og bidra til å aktivere stoffskiftet og dermed forbrenne mer fett enn vanlig. Så hvis noen gang du noen gang lurt på hvorfor denne vennen, å spise mye mer enn deg, er det i bedre form, kanskje forskjellen er så enkelt som forbruker eller ikke forbruke Ekstra jomfruolivenolje (pluss selvfølgelig noen andre). Og mer hvis vi erstatter det med andre ikke-jomfru ekstra olje eller krydder som smør.


3. Snakker av legen

Ved å ikke bruke EVOO du er du utsette deg selv for å tjene litt annet småprat fra klarerte lege, bare for å få flere sjanser til å ha indekser av kolesterol høyere enn venn som pleide å konsumere Ekstra jomfruolivenolje. Hvorfor? Hovedsakelig på grunn Det er vist hvordan den såkalte «flytende gull» bidrar til å regulere kolesterolnivået i blodet og alle takket være mono-umettede fettsyrer, de som er ansvarlig for å redusere nivåene av LCL.

Olje Koroneiki forskjellige gresk opprinnelse som har Naturvie i anlegget, er en av de varianter som inneholder høyere nivåer av monoumettet fettsyre. På grunn av dette, mener vi det er verdt å legge til vår olivenolje kvalitet, alltid kosthold og da, selvfølgelig, resten av kostholdet er balansert og sunt, men vil være som en som ber sakkarin mens du spiser noe som en annen bolle industrien.


4. En mer spenst og tørr hud

Forklaringen er enkel, fordi blant de mange fordelene som oljen gir, er en av dem ikke gjennom forbruket, men gjennom berøring. Dermed finner vi et naturlig produkt som hjelper hydrering og regenerering av huden din med den enkle handling av soaking i en bomullsdott og bruke den til det området du ønsker å fukte.


5. Økt risiko for diabetes

Mer enn en vitenskapelig studie har påpekt og avslørt dette interessant faktum, det mest talende har blitt publisert i tidsskriftet «Diabetes Care», som sikrer at Ekstra jomfruolivenolje kan redusere opptil 50% sjanse for å utvikle diabetes type II. Årsaken er at de sunne fettene som produktet inneholder, som bidrar til å regulere blodsukkernivået, samt produksjon av insulin.

Hvis denne informasjonen ikke er nok, forskere ved Universitetet i Malaga, Institute of Biomedical Research (IBIMA) støtter også denne informasjonen fordi de har vist at daglig inntak av hydroxytyrosol, polyphenol funnet i virgin olivenolje ekstra, redusert de vaskulære problemer som oppstår på grunn av diabetes mellitus.


6. Trykk i arteriene dine

Selv om det ikke bare betyr at olivenolje forbruker, betyr det ikke at trykket vårt har høyere enn normalt nivå, må vi huske på at for en person med en livsstil som ligner på oss og et stabilt forbruk av jomfruolje Ekstra i ditt daglige kosthold, vil du ha mange flere fordeler i blodtrykket ditt enn de som ikke blir vant til det. Hva er dette? Til de sunne fettene som vi tidligere har snakket om, som bidrar til å redusere det diastoliske og systoliske blodtrykket av organismen vår.


7. Et mer frizzy hår

Selv om håret holdes i perfekt stand uten å ta Olive Oil, er du sikker på at næringsstoffene til dette kan holde det enda bedre. Hvis du er uformell, får du frizz i håret ditt, sikkert det jeg eksponerer deg, interesserer deg neste gang.

Næringsstoffene som tilbys av vårt flaggskipprodukt, hjelper ikke bare til å forebygge eller redusere tidligere plager, men gir også en mye sunnere og vakrere tilstand til håret vårt. Enten ved å spise den til måltider eller ved å bruke den forsiktig i de mest konfliktfylte områdene av håret, er oljen en naturlig regenerert som gir deg et perfekt resultat. På denne måten kan du også erstatte dem med masker som i mange tilfeller inneholder kjemiske forbindelser, som de kjente parabener, i kontroverser om deres daglige bruk.


8. Naturlig smertestillende middel

Selv om det er sant at vi trenger medisin for å overvinne noen helseskader, er det like sant at Ekstra jomfruolivenolje gir en antiinflammatorisk virkning som hjelper oss med å redusere smerter fra ledd og muskler.

Alt dette er takket være oljeinnholdet i oljen, slik det er bekreftet av de mange vitenskapelige undersøkelsene som er utført, derfor kan det sies at folk som regelmessig forbruker ekstra jomfruolje, er mindre sannsynlig å lide av denne typen plager enn de som tvert imot ikke gjør det.


9. Du mister mye støtte mot mental forverring

En annen av de mange kvaliteter som har i Olivenolje, takket være egenskapene den inneholder når det gjelder sunne, umettede fettstoffer, er kraften de har mot psykiske lidelser som Alzheimers.


10. Senere læring

Som alle de forrige punktene, ved ikke å kreve ekstra jomfruolje med jevne mellomrom, vil du miste en stor alliert til fordel for god læring og minne. Antioksidantpolyfenolene vil forhindre cerebral aldring, nøytralisering av oksidativt stress i hjernen.


Til slutt hjelper alle fordelene med Ekstra jomfruolivenolje, som har blitt demonstrert i forskjellige vitenskapelige studier, å lindre i mange tilfeller aldring, forekomst av enkelte sykdommer eller til og med å lindre visse smerter. Derfor, de som glemmer å inkludere dette flotte produktet i deres dieter av en eller annen grunn, vil kaste bort en venn og partner av den ideelle helsestatusen.


3 views0 comments
bottom of page