Pastasalat med appetiserte oliven og Arbequina

Pastasalat: Middelhavsmatoni

Vi trenger alltid raske oppskrifter for å forberede de dagene vi har liten tid til å være på kjøkkenet. I tillegg virker sommer for å ha kommet senere enn normalt, og varmen er mer enn noensinne, så hva tror du om vi forberede denne Middel makaroni salat å smake godt fresquitos?

INGREDIENSER

  1. 300 gram makaroni

  2. 10 kirsebærtomater

  3. En pott med Naturviee-kledde oliven

  4. 8 ansjoser

  5. 20 gram kapers

  6. Ekstra jomfruolivenolje

  7. Halvløk

  8. En sitron

  9. Salt

INSTRUKSJONER

Det første vi bør gjøre er å lage mat pasta al dente. I mellomtiden varmer vi den i en gryte litt Extra Virgin Olive Oil, og lage en saus med finhakket løk.

Når løken er gylden legge hydratiserte kapers, kirsebærtomater halvert, marinerte oliven av Naturvie tømt (forbehold aove adskilt arbequina oliven for salatdressing) og ansjos.

Vi lagker alt over middels høy varme til tomatene er myke.

Deretter, når den pasta al dente, får vi makaroni vann, vi renne godt og innlemme pannen med de andre ingrediensene. Vi hopper over det raskt.

For å fullføre legge krydret olje vi booket Naturvie oliven og sitronskall til makaroni. Og så vil vi ha en deilig middelhavsrett.

#ExtraVirginOliveOil #makaroni #Naturvieekleddeoliven

2 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette

Salat med tomat Dulce vinaigrette

Salat med tomat Dulce vinaigrette Det vi liker mest om salater er at det er tusen versjoner, alle har sine triks og prøv oppskriften du prøver, for elskere av denne parabolen, de er alle utsøkte. Men