Unn deg denne Deluxe Hamburger!

Hamburger Deluxe Oppskrift

Hvem blir ikke angrepet fra tid til annen trang til å spise en hamburger?

Denne typen oppskriften rikelig tilfreds innfall og craving en hamburger takke alle ingrediensene fører som passer perfekt.

Dulce de Søt Tomat Naturvie er perfekt for å legge til at søt touch som skiller en god oppskrift på en utmerket, og hvis vi bruker det med de riktige ingrediensene som skiver av en god geitost. Enjoy!

INGREDIENSER

  1. 500 gram hakket iberisk kjøtt

  2. 1 egg

  3. Karamellisert løk

  4. En geitostkrølle

  5. En Gourmetkrukke med søt tomat Naturvie

  6. Ekstra Jomfru Olivenolje, Manzanilla Cacereña

  7. 4 hamburgerboller

  8. Salt og pepper

INSTRUKSJONENE ANGIS

Det første vi må gjøre er å forberede kjøttet. For å gjøre dette, legg hakket kjøtt i en bolle og tilsett egg og salt og pepper litt etter smak. Og vi blander godt.

Da begynner vi å varme en panne over middels høy varme. Når det er varmt, og vi vil ta en ball av kjøttdeig iberiske om 125g ca., Vi knuse kjøtt baller og legg dem i pannen.

Som vi blir kjøttet vi kan gå karamellisert løk i en annen kjele over svak varme i en halv time med en jet Virgin Olive Oil Extra Manzanilla Cacereña av Naturvie og et par skjeer av brunt sukker (ikke mange, siden trukket betydning for resultatet slutten av burgeren hvis søtet for mye).

Det siste trinnet er å plassere alle ingrediensene i burgeren:

Vi setter kjøttet først, deretter karamellisert løk, deretter plassere omtrent tre skiver av geitost, og til slutt om to spiseskjeer med søt tomat Naturvie.

Av David Arroyo, gastronomist Ideas entre Fogones, for Naturvie.

#ManzanillaCacereña #naturvie #søttomat #VirginOliveOilExtra

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette

Salat med tomat Dulce vinaigrette

Salat med tomat Dulce vinaigrette Det vi liker mest om salater er at det er tusen versjoner, alle har sine triks og prøv oppskriften du prøver, for elskere av denne parabolen, de er alle utsøkte. Men