top of page

Tre Christmas Oppskrifter: Starter, First and Dessert

Tre oppskrifter til jule middagen eller lunsj

Vi vet, det er 21. desember, og du har fortsatt ingen meny for julaften. Av denne grunn har vi laget disse tre oppskriftene for deg, som med lav / middels vanskeligheter er perfekte til å utføre når som helst. Det er ingen triks, vi har ganske enkelt vendt til tradisjonelle retter som inneholder noen Naturvie-produkter, har vist seg å være originale og deilige kombinasjoner.


Derfor foreslår vi at du forlater nervene dine, her er et første kurs, en sekund og et dessert som gjør jule dager mer utholdelige. I tillegg tar vi deg til nettstedet hvor du kan få våre produkter uten køer i boksene eller den typiske tumulten til supermarkeder på datoer som er merket som den nåværende.


Vi starter?


1º. Kremskjell «Naturvie» -stil med verden i kjærlighet


Dette er ikke bare noen krem, det er ikke oppfattet som de vanlige vinterkremene. Denne oppskriften er ment å komme inn i munnen noe som ikke er tungt, men velsmakende og forfriskende. Det kan tas som et første kurs eller introduseres i menyen mellom to for å støte av vår gane av mer rikholdige forretter. For dette vil vi tjene det samme ved romtemperatur, selv noe kulere enn normalt.


Vanskelighetsgrad: Lav

For vegetarianere?: Ja!

Diners: 4 personer (Hvis familien din er stor, trenger du bare å kaste ingrediensene slik at du ikke forlater noen uten en tallerken)


Ingredienser:

Forberedelse:

  1. Peel løk og knus det. Vask courgetter, fjern dem, skjær dem i halve, i lengderetningen, og deretter i taquitos, desto mindre blir de før i pannen.

  2. Varm litt olje, legg løk og sauté til øm, uten å la det brune. Legg til courgette og fikse det med en klype salt i 10 minutter, rør til det mykner.

  3. Grind med noen mynteblader (fire per person) til du får en krem, hell sukker og oppbevar i kjøleskapet.

  4. Når det er herdet, knuses igjen med sitronsaft og sukker til en homogen blanding er oppnådd.

  5. Når det er kaldt, legg til noen mynteblader å dekorere.

  6. Det viktigste: ikke glem å ta et sprut av EVOO World in Love av Naturvie.

2. Poteter baket med Naturviemalm av Oliven


De mest typiske juloppskrifter er at vi går til kjøtt og fisk som hovedingredienser, men likevel la andre som potet i en sekundær rolle, som en enkel følgesvenn. Vel, denne oppskriften hevder potetens rolle spesielt, og demonstrerer hvordan det kan bli en utsøkt matrett, med god bruk av den i kombinasjon med andre produkter.

Dette er den gastronomiske bloggeren til La Cocina de Aisha-platene, som lager denne oppskriften på Naturvie.


Vanskelighetsgrad: Lav

For vegetarianere?: Ja!

Diners: 4 personer (Hvis familien din er stor, trenger du bare å kaste ingrediensene slik at du ikke forlater noen uten en tallerken)


Ingredienser:

Forberedelse:

  1. Vask potetene og legg dem i en gryte med rikelig med vann og litt salt. Vi koke til de er ømme.

  2. Når de er klare, drenerer vi dem og la dem varme opp. Vi ordner dem på en bakervare og raser lett til de går i stykker.

  3. Vi pepper det, vi vanner det med en liten Arbequina Naturvie ekstra jomfruolivenolje, og legg på toppen av hver potet litt oliven syltetøy og litt revet ost.

  4. Stryk rosmarinbladene på toppen og rist i ovnen til osten er brunet.


3º sjokolade og oransje kake med oransje EVOO


En av de nyere og mer forseggjorte produkter er olje Extra Virgin Olive Orange Naturvie, langt fra å være Flavored er en arbeidskrevende og naturlig prosess der naturlige appelsiner kreve en spesiell rolle å tilby og utvikle sin fulle aroma og smak Naturvie kvalitetsolje.

Med alt dette, er dette produktet ideelt ikke bare for salater og velsmakende retter, også for bakverk som vi viser med denne oppskriften, ikke bare er skapt for å lage mat og inkluderes i prosessen, også for å gi den siste finishen rå en når vi serverer desserten.


Vanskelighetsgrad: Middels

For vegetarianere?: Ja!

Diners: 8 personer

Container: Mugg ca 20cm


Ingredienser:

  • Naturlig yoghurt 125gr.

  • 1 glass oransje-stripet yoghurt

  • 3 egg

  • 300 gr ca. av mel

  • 1 kopp kakaopulver yoghurt

  • 1/2 oransje

  • 2 sukker yoghurt kopper

  • EVOO of Orange 2 glass yoghurt

  • 1 stk bakepulver

  • Smør for å spre molden

Forberedelse:

  1. Tøm den naturlige yoghurten i en bolle slik at du kan bruke beholderen som et mål. Forvarm ovnen til 180º i 10 minutter tilberedelse av kjeks.

  2. I en annen bolle blander sukkeret, eggene og slår dem kraftig med stenger. Legg til denne siste bolle oransjeoljen og yoghurten, fortsett å slå til du får en homogen blanding. Viktig: Ingen klumper. Med en sil, legg til tiltakene av gjær og mel. prosess kalt sikting. Avslutt blandingen alt, uten klumper eller kaker.

  3. Legg kakao (hvis vi liker mer sjokolade smaken legge et halvt glass mer) og bland med resten av ingrediensene. Hell den revet appelsinskallet.

  4. Klem litt appelsinjuice og rør for et homogent resultat. Spre formen som er valgt jevnt med smør, varme den om nødvendig i mikrobølgeovnen for å gjøre det lettere å impregnere. Se i formen og oppvarming av deigen bakes gjennomsnittlige høyde ved en gjennomsnittlig temperatur på 180 ° C i 40 minutter.

  5. To minutter før ovnen er slått av strålen testpinnen: skriv det i midten av kaken, vil dette faktum ikke stikke ut helt ren, men igjen satte den på lav i ytterligere 10 minutter. Visning

Forslag: Selv om vi allerede har brukt olje til Orange i å lage deigen vil være en glede dersom vi inkluderer fatet sammen med et kakestykke en ball av sjokolade og over, en skvett appelsin olje. Deilig!


3 views0 comments
bottom of page