Oppskrift av Veganost med urter med søt Fig Pate

Veganost med fine urter med Sweet Fig Pate

Dette er en ekte glede at vi oppdaget hjemme ikke altfor lenge siden, og det er allerede en del av mange av våre menyer: Vegan ost.

Den veganske dietten, som vegetarianen og mange andre, har både lojale tilhengere og overbeviste motspillere. På den annen side er det mange mennesker som oss, som vi liker å prøve nye ting, og hvis de er friske og er deilig også, til det bedre. Det er viktig pass gjennom hva vi spiser, og vi skal prøve å gjøre dette ved å følge en diett rik på frukt og grønnsaker, hele korn, belgfrukter og sunne fettsyrer, slik som de som gir frø, nøtter og vår mest dyrebare ressurs: olje av oliven Med denne oppskriften ser du hvordan «vi drepte flere fugler med en stein».

Så for de som ikke spiser melkeprodukter eller forsøke å moderere forbruket, eller bare for de som ønsker å innlemme i din daglige sunne og deilige ting, her har du denne vegansk ost som ikke kan være mer enn godt servert med søt terrine av fiken av Naturvie. Bon appetitt.

INGREDIENSER

  1. 100 gr macadamia nøtter

  2. 3 ss Naturvie World in Love olivenolje

  3. 2 ss næringsgjødsel (eller brystgær)

  4. saften av 1 sitron

  5. 1 ts hvitløkspulver

  6. 1 ts løkpulver

  7. 1 teskje tørr urt varieres etter smak (rosmarin, timian, oregano, etc.)

  8. ¼ teskje salt

  9. vann

  10. Sweet fig pate Naturvie

FORBEREDELSER

Sett macadamia nøtter å suge minst 2 timer. Etter den tiden drenerer vannet og plasserer, sammen med resten av ingrediensene, i matprosessoren eller helikopteret. Grind alt til du får en uendelig og homogen blanding.

Det kan være nødvendig å senke ingrediensene i hakeveggene flere ganger til ønsket resultat oppnås. Serveres med søte fiken Naturvie paté på en cracker, noen kavringer eller hva du liker.

Av Ana Aledo, ComerezaAna, for Naturvie.

#Olivenolje #Veganost #veganskedietten #Sweetfigpate #vegetarianen #WorldinLove

1 vista0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette