Kremen av hasselnøtter og hjemmelaget kakao på Koroneiki

Hasselnøttkrem og hjemmelaget kakao

Melk, kakao, hasselnøtter og sukker. Sangen resonerer for oss alle, men … selvfølgelig er det ikke ordren av ingrediensene i hasselmutten og kakaokremet som vi fant på hyllene i supermarkeder. Derfor, i dag bringer jeg deg den sunne versjonen, mye rikere og mer næringsrik.

INGREDIENSER

  1. 100g naturlige hasselnøtter.

  2. 5 datoer

  3. 3 ss kakaopulver

  4. 50 ml fersk melk

  5. 20 ml ekstra jomfruolivenolje Koroneiki

UTDYPNING

Rist på mandlene i en panne til gyldenbrun og hugg dem deretter til en pulvertekstur er igjen, ved hjelp av en mincer med nok kraft.

På den annen side debonerer vi datoene og hugger dem med litt vann til du får en kremaktig tekstur.

Bland i en blender de knuste hasselnøtter, kakaopulveret, date candy, ekstra jomfruolivenolje og fersk melk, og slå i noen sekunder til blandingen blir homogen.

Jeg forsikrer deg om at ved siden av et par toasts er det et deilig lunsjalternativ. Du kan også legge til en skje til en naturlig yoghurt. Fantasien er gratis!

I tillegg opprettholder Koroneiki Extra Virgin Olive Oil alle sine egenskaper, noe som gjør hasselmørkekremet mer interessant fra næringsmessig synspunkt.

Det er en sunn oppskrift og egnet for personer med cøliaki eller glutenintoleranse. For folk som følger et vegansk matemønster, erstatt bare fersk melk til vegetabilsk drikke å smake.

Og siden alt avhenger av smaken av hver, kan du få mer eller mindre spredning ved å legge til mer eller mindre olivenolje. Det samme med intensiteten av kakao. Hvis du liker mindre sterk, anbefaler jeg at du legger til mindre kakaopulver.

Liker du søtt? Her har du en perfekt og sunn ide.

Victoria Fagúndez, Dietitian – Ernæringsfysiolog

#Ekstrajomfruolivenolje #ExtraVirginOliveOil #Koroneiki

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette