Kikærterkrem med Chimichurri

Kikærterkrem med Chimichurri

Jeg bekjenner, jeg er en ekte fan av vegetabilske tapenade. Hvis jeg også kan nyte dem i en jiffy, er kul og er relatert til begrepet «sunt fastfood«, faller jeg under ingen planer for å fortelle. Skjer det ikke med deg?

I dag forteller jeg deg hvordan du lager en krem ​​eller kikert hummus med en annen berøring til den tradisjonelle. På grunn av mengden og proteinkvaliteten som kikærter inneholder, er det et godt alternativ å legge til frokost og snacks for voksne og barn eller til og med som ingrediens for sandwich eller sandwich på stranden eller i bassenget. Vågner du å prøve?

Ingredienser til en tupper av kikært krem

 1. 400 g kikærter

 2. 40 g tahini eller sesamkrem

 3. 2 – 3 fedd hvitløk

 4. 60 ml vann

 5. 40 ml Olivenolje Full Moon av Naturvie

 6. En cayenne

 7. En halv teskje salt

 8. Halv teskje cumin

 9. En halv teskje oregano

 10. En halv teskje paprika

 11. En halv teskje persille

Utdypning

For å gjøre oppskriften raskere bruker jeg hermetisert kikærter, men hvis du foretrekker å lage dem hjemme, er de to alternativene gyldige.

Sett kikærter i en blender glass ved siden av tahini, hvitløksnøkler, vann og olje. Legg krydder og slå til du får en jevn tekstur. Hvis du liker mer væske, kan du legge til mer vann og olivenolje, og hvis du foretrekker en mer konsistent konsistens, legg til mindre væske.

Server i en bolle med en drizzle Full Moon olivenolje og kjøl ned for å servere kjølt.

Det er en oppskrift som passer for folk som følger et strengt vegetarisk diettmønster, og for mennesker med laktoseintoleranser eller gluten. I tillegg er det en rå vegansk oppskrift, så ved å ikke utsette oljen for høye temperaturer opprettholder alle dens antioksidantegenskaper.

Bon appetitt!

Victoria Fagúndez, Dietitian – Ernæringsfysiolog

#Olivenolje #suntfastfood #vegetabilsketapenade #FullMoonolivenolje #vegetariskdiettmønster

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette

Salat med tomat Dulce vinaigrette

Salat med tomat Dulce vinaigrette Det vi liker mest om salater er at det er tusen versjoner, alle har sine triks og prøv oppskriften du prøver, for elskere av denne parabolen, de er alle utsøkte. Men