top of page

Hva er Naturvie?

Få en kvalitet olje er ikke en enkel oppgave, prosessen og arbeidet som er involvert harde og vanskelige tider, til tross for mange års erfaring som Naturvie tar å utføre denne oppgaven, har hvert år den samme følelsen, at kunne returnere deg til begynnelsen og minne deg om at mime, det harde arbeidet og etterspørselen aldri bør glemmes. I det minste ikke, hvis du vil at det endelige produktet skal være perfekt.


Naturvie Olivenolje har svært spesielle egenskaper som skiller det fra andre, det kan bli kalt forfatterens olje, fordi vi er de som styrer prosessen fra start til slutt. Finca de Naturvie, hvor mer enn 15 varianter av oliventrær skaper forskjellige varianter av oliven dekker mer enn 500 hektar. I den er hver arbeidstaker grunnleggende og vet helt hvordan arbeidet med merkevaren, dens prinsipper, inkludert mime og glede for treet som gir oss så verdifull frukt.

Med disse ulike varianter av oliventrær, skaper Naturvie sine monovarietales som: Arbequina, Cornezuelo, Frantoio og nykommere, Manzanilla Cacereña og Koroneiki. Denne siste av gresk opprinnelse som gleder oss til sine egenskaper, så rart å finne i det nasjonale markedet, og likevel hadde Naturvie muligheten til å ta med til Finca for over 20 år siden.


En annen aktuell monovarietal og er å ha stor suksess blant våre kunder er olje til oransje, utsøkt smak der vi ser hver og en av egenskapene til de ulike oliven spesielt, og på slutten av denne smak til oransje . Takket være den forrige studien av dette produktet, smaker begge smaker seg ikke for å utmerke seg i ganen, hver har sin egen plass.


Selv om de er i Coupage hvor den absolutte variasjon som skiller Naturvie, en eksepsjonell olje innpakket i et attraktivt flaske, som en tusen blomster eller «In Love» -serien, med Spania i kjærlighet eller World in Love. Eller den mest elegante med fullmåne i hodet og første oliven. Blant de varianter som gjør disse deilige coupages er: Picual, Arbequina, Frantoio, Rojiblanca, Arbosana, ergot, Beaky, Koroneiki, Manzanilla Cacereña eller Cobrançosa i tilfelle av World in Love. Blandingen av disse varianter vil avhenge av det aktuelle produktet, jeg har en tendens til som Full Moon større mangfold av oliven og andre mindre.


På denne måten vet Naturvie perfekt prosessen med sine produkter, studien som er utført for å oppnå det, samt kulminasjonen av den. Her har ikke bare eiendommen som gir oss den essensielle frukten av produktet, den mime som er gitt og kontrollerer det for at resultatet skal være som forventet.


Produksjonen av Naturvie er ikke mye i stor skala, alt skjer manuelt, med kunnskap om hvert trinn, fra høsting av oliven, knusing av den, filtrering av oljen til emballasjen, en av de viktigste øyeblikkene, siden det er nødvendig å kontrollere at det ikke er noen endring av oljen, følge og overholde de relevante kvalitetsstandardene. Av denne grunn opprettholder Naturvie og spill for opplæring av sine arbeidere, slik at hver enkelt av dem kjenner prosessen perfekt.


Når du deltar på den mest visuelle delen av produktet, legges merket til flasken manuelt, inkludert, for Fullmånen, høståret i den forklarende boken den inneholder.

Målet med alt dette er å tilby et kvalitetsprodukt, men med et høyt nivå av personalisering og eksklusivitet, noe som gjør kunden til en del av mime som Naturvie setter i Extra Virgin Olive Oil.


Således følger et av våre prinsipper trenden som virker så fasjonable, det som krever den høyeste kvaliteten, den sunneste og mest naturlige muligheten i produktene i dagens gastronomiske marked.


3 views0 comments
bottom of page