Fruktkake med Søt Fig Pate

Fruktkake og Sweet Figs Pate

Vet du at det er en måte å lage en søt kake uten raffinert mel, sukker eller gjær? Legg merke til at jeg i dag forteller deg hvordan du skal lage en øm og velsmakende fruktkake.

INGREDIENSER

  1. 120 g havregryn

  2. 4 egg

  3. 2 bananer

  4. 5 datoer

  5. En skje med Koronoiki ekstra jomfruolivenolje fra Naturvie.

  6. Sweet fig pate Naturvie.

  7. Kanel å smake.

  8. Rå mandler

  9. Jordbær skal følge.

INSTRUKSJONER

Hakk de rå mandelene ved hjelp av en kraftig blender og reserve.

På den annen side måler du havregrynene til du får et jevnt mel.

Vi legger til melet, 2 skiver bananer, 4 ferske egg, 5 beinfri og hakkede datoer, og kanel å smake. Vi slår alt godt til vi får en homogen og viskøs blanding.

Male en silikonform egnet for oppvarming til høye temperaturer med en skje med Extra Virgin olivenolje Koronoiki og tilsett en god lag av hakkede mandler som forblir i basiskake.

Hell den tilberedte blandingen over formen og legg til litt mer bakken mandel på toppen.

Legg støpeformen i ovnen, forvarmet til 180º og la den bake i ca. 25 minutter.

Etter litt tid la vi det avkjøle, kutte det i porsjoner og servere det med, Naturvies søte fikonpate og noen rullede jordbær.

Alternativer som gir denne kaken er mange: vi kan legge et lag med ren smeltet sjokolade over, peanøttsmør, eller inneholde nøtter og små frukter som blåbær på toppen. Det er også en god idé å legge til nøtter og epler til blandingen før baking.

Det er en kake egnet for cøliakere (forutsatt at de sikrer at det er en fullstendig glutenfri havre), laktoseintoleranse og vegetarianere.

Nyt en annen måte med hjemmelagde bakverk!

Victoria Fagúndez, Dietitian – Ernæringsfysiolog

#Koronoiki #naturvie

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette

Salat med tomat Dulce vinaigrette

Salat med tomat Dulce vinaigrette Det vi liker mest om salater er at det er tusen versjoner, alle har sine triks og prøv oppskriften du prøver, for elskere av denne parabolen, de er alle utsøkte. Men