top of page

Focaccia av kirsebærtomater og krydret oliven



Focaccia av kirsebærtomater og krydret oliven

Ingredienser:

Mass og montering:

Tremme pesto:

Forberedelser:

  1. I en bolle setter vi melet, gjæren oppløses i lite vann, halvparten av vannet og 15 g Naturvie olje og knead. Når alt er integrert, legg saltet som tidligere passert gjennom mørtelet og begynn å kne i blanderen med knådkroken. Vi legger gradvis til gjenværende vann og knead i 15 minutter.

  2. Mens vi legger alle ingrediensene i pesto i mørtel og mos godt, hvis vi ser at det er tykt, legger vi til litt mer olje. Vi reserverer.

  3. Smør en bolle og la opp deigen til den dobler volumet (ca. 1 time).

  4. Vi kaster 30 g olje i en rund form ca. 25 cm i diameter, og den er litt høy (det er IKKE flyttbar). Vi kaster focacciadeigen og strekker den med fingrene. La stige til deigen stiger nesten til formen av formen.

  5. Vi forvarmer ovnen til 230 º C. Når du er klar, distribuerer du kerrytomaterne i halve, og Naturvie-oliven krydret over deigen.

  6. Vi bake i 15 minutter, fjern focaccia og puss det forsiktig med litt av pesto. Vi legger den tilbake i ovnen ytterligere 15 minutter. Hvis tiden går, ser du at du trenger noe mer av ovnen, du forlater den, og du kontrollerer (hver ovn er en verden).

  7. Når det er klart tar vi det ut, vi børster det igjen med pesto og la det hvile i 10 minutter.

  8. Server resten av pesto i en bolle.

Av Aisha, LacocinadeAisha, for Naturvie.

3 views0 comments
bottom of page