Egg med courgette og aubergine med saltflak med paprika de la Vera

Egg med courgette og aubergine med saltflak med paprika de la Vera

Dette er en versjon av den klassiske oppskriften på Broken Eggs, bare modifisert litt for å spise flere grønnsaker. Saltflakene med paprika de la Vera vil forbedre egenskapene til hver ingrediens, noe som gir smaken, aromaen og fargen til maten vår. Med svært lav vanskelighetsgrad vil vi om få minutter ha en god og sunn rett, gir noen mer?

Diners: 3. ⠀⠀

INGREDIENSER ⠀⠀⠀

 1. 5 egg

 2. 2 courgetter

 3. 1 aubergine

 4. Saltflak med Pimentón de la Vera Naturvie

 5. pepper

 6. cayenne

 7. 3 italienske grønn paprika

 8. Ekstra jomfruolivenolje

 9. Serrano skinke chips

 10. Mandelmel

 11. Havrekli

FORBEREDELSER

Først av alt må vi kutte auberginer og courgette på pinner. La eggplantet i saltet vann og tøm courgette med salt i 1 time.

Stek paprika med et sprut av EVOO ved 180º i 50 minutter. Tørk aubergine- og courgettepinner, legg en tallerken med 2 slagte egg og litt salt, og en annen med en blanding av paprika, saltflak med paprika, mandelmel og havreklid. Gå forbi pinnene til egg og deretter for «breaded».

Sett dem i en panne og stek ved 180 for 40min (må gå for å overvåke fordi det avhenger ovn, skive tykkelse, etc.) Når de er, gjør tre grillet egg. Legg grønnsakspinnene på toppen og egg og peppers på toppen. Avslutt med flere saltflak med paprika de la Vera og serrano skinkeflis.

Av Pilar Onrubia, fra gastrokanalen på Instagram @ labaronisima

#naturvie #SaltflakenemedpaprikadelaVera

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette

Salat med tomat Dulce vinaigrette

Salat med tomat Dulce vinaigrette Det vi liker mest om salater er at det er tusen versjoner, alle har sine triks og prøv oppskriften du prøver, for elskere av denne parabolen, de er alle utsøkte. Men