top of page

Dager av Oleoturism Naturvie

Hvor kommer Naturvie Extra Virgin Olive Oil fra? Som vi har forklart flere ganger, har Naturvie Finca «El Hoyo», lokalisert i Oliva de Mérida, i Badajoz på noen 500 hektar, hvor mer enn 15 varianter av oliventrær sameksisterer. Land hvor det er mulighet og mulighet til å observere leve det arbeidet som dusinvis av mennesker utfører dag etter dag for å få noe så kommersielt og standardisert som en flaske olivenolje.

Dessverre er dette arbeidet ikke så godt kjent som selve produktet og fra det problemet som Naturvie skaper sine Oleoturism Dager. Med den ene hensikt å innpode unge mennesker og ikke så mye hvordan produksjonsprosessen av Extra Virgin Olive Oil utvikler seg, så vel som verdien av betegnelsen Extra Virgin. Hvis alt dette høres ut som kinesisk til deg, bør du kanskje være mer oppmerksom på hva vi kan tilby deg.

I Naturvie har vi katalogisert Dagen i tre typer erfaringer, i henhold til midler og tid du har, kan du få tilgang til en mer grunnleggende plan eller en mer komplett. Uansett, alle er opprettet for å gi noen grunnleggende oppfatninger av EVOO-prosessen, et system som, selv om det ikke er kjent, er gitt, og mye, i vår region i Extremadura.

1. Grunnopplevelse * Den består av 2 timers varighet.

Den første aktiviteten er en tur gjennom gården og de forskjellige oliven varianter, og stopper ved en av dem, Cornezuelo, det århundre gamle utvalg av Finca. Der vil vi slutte å avklare noen av olivenhøstteknikkene, som viser den som brukes til å lage Naturvie Oil, manualen, fordi den omhandler den minste skade på grenens trekant.


Gå gjennom Finca «El Hoyo»


Når gangen gjennom gården, gikk vi til ruten gjennom Almazara hvor er maskinen som behandler oliven for å gjøre den til Extra Virgin Olive Oil. Naturvie har et meget komplett maskineri som du kan gjennomgå og forklare hvert trinn som følger til sluttproduktet er laget.

Når vi har sett det reneste feltarbeidet, går vi videre til smakseksjonen. På Naturvie mener vi at du må kjenne prosessen, men du må også vite hvordan du skiller et kvalitetsprodukt fra andre, slik at vi vet når produktet fortjener en høy eller lav pris.

I smaksprøver er det noen grunnleggende begrep på riktig måte å undersøke en olje, så vel som de vanligste aromaene å skille på denne tiden.


Smaksprøver ekstra jomfruolivenolje


På samme måte som de fleste vet hvordan de skal skille seg godt fra dårlig vin, bør man vite de positive og negative egenskapene og verdiene til olivenolje, selv med større innsats, fordi det er et produkt vi bruker hver dag, og det kan påvirke , hvis kvaliteten er god, på en veldig positiv måte på helsen vår.

Etter turen gjennom Finca og Almazara, demonstrasjonen av Tasting, tilbyr vi en matbit med Naturvie Gourmet Products. og det er at bortsett fra ekstra jomfruolivenolje, selger vi flere delikatesser som: Sweet fig pate, Pedro Ximénez eddik, saltflak med paprika Vera … etc.

Til tross for at de mest grunnleggende barest, på slutten av hvert punkt, takket være atmosfæren på gården, til forklaringer på våre guider og demonstrasjon av Cata, er en komplett ordning gitt og godt definert på prosessen erfaring og av etableringen av EVOO. Selv med begreper som vi ikke en gang hadde hørt om før, og det er nå helt klart.

2. Komplett opplevelse. * Kyst med 4 timers varighet.

De nevnte aktivitetene utvikles igjen i denne dagsmodus, men pause mer i noen prosesser og forestillinger. På samme måte, i smaksprøver, i tillegg til å ha en lengre varighet, fortsetter vi å smake en annen type olje, og lærer å skille med mer teknikk mellom forskjellige varianter av dette produktet.

Siden alle aktivitetene er noe mer komplette enn i grunnopplevelsen, var ikke Picoteos øyeblikk mindre. Så det er ikke bare en smak av Naturvie-produkter, i denne modusen fortsetter vi å utdype med dem oppskrifter, for eksempel en courgettekrem i stilen «Sierra del Conde». Andre produkter er også innarbeidet, som ikke er fra Naturvie, er typiske for Extremadura, for eksempel Ibéricos-utvalget.

Utvalg av Arbequina oliven.


Også, selv om det er alltid aktivert Naturvie butikk med eksklusive priser for de som ønsker en suvenir av dagen, opplevelsen Komplett regales brukere plan med en flaske 500ml Coupage Mil Flores.

3. Premium opplevelse. * Den består av 6 timers varighet.

Den mest komplette og annerledes dagen til alle, selv om det anbefales at nettopp dette gjøres med et betydelig antall personer (minimum 12 anbefales). Aktiviteten til de to tidligere planene utvikles fortsatt, selv om det kan sies at de tar et sete takket være muligheten til å utarbeide vår egen olje som Naturvie tilbyr.

Gjennom denne erfaringen forlater vi forklaringene og demonstrasjonene for å komme seg til jobb og være for en dag autentiske olivendyrkere som høster oliven og utarbeider den.

Etter vandre rundt gården, macaque i hånden og følge retningslinjene for en arbeidstaker Naturvie, brukere plukke oliven manuelt før etter samle en minimumsvekt, besøke møllen for å få mest plausible bevis olje prosess . En olje som vil bli flaske og merket slik at deltakerne kan bruke den i sine respektive hjem.

Almazara Naturvie


På grunn av arbeid og aktivitet er det mer enn nødvendig å lage et måltid, menyen er den samme som Complete Experience, noe som betyr at du ikke bare kan smake på produkter laget av Naturvie, også andre som er typiske for området, danner en mye mer komplett lunsj.

Som nevnt ovenfor er ekstra Virgin Olive Oil som er generert takket være oliven samlet av brukere av dette programmet pakket og merket, men i den mest karakteristiske flasken av merkevaren, den som ble designet av den anerkjente kokk Martín Berasategui.

Mange skoler, høyskoler og universiteter er å gjøre bruk av denne konferansen, men vi må også presisere at disse planene har også blitt utviklet for en gruppe av barest folk som ønsker å leve et rikt kunnskap og erfaring mest underholdende. Naturvie gården vil alltid være åpen for alle som ønsker det. Alt du trenger å gjøre er å kontakte personalet på forhånd, slik at vi vil tilpasse opplevelsen til antall deltagere og til de tilgjengelige datoene.

* Bildene som vises i oppføringen, er blitt tatt i konferanser holdt for University of George Washington og Hotell og Catering School Jaráiz de la Vera.

2 views0 comments
bottom of page