top of page

Artisjokker med kremost, skinke og saltflak med paprika de la Vera

Vi alle elsker et godt godt råmateriale, i dette tilfellet artisjokk, med en god krydder. Ingenting mer Extremadura enn Serrano skinke, det er bedre å si om det er iberisk ekorn, en krem ​​med ost og noe av jorden og super aromatisk: Salt i flak med søt paprika La Vera. Det gir oppskriften en unik farge og aroma!



Artisjokker med kremost, skinke og saltflak med paprika de la Vera


Ingredienser:

Instruksjoner:

  1. Rengjør artisjokker ved å fjerne stammen og ytre bladene til du har bare hjertet. Sett dem i en pott med rikelig med saltvann og la dem koke i 15 minutter. Tøm dem.

  2. Ta en halv skive skinke og kast den inn i artisjokken. Gjør det samme med de gjenværende artisjokkene og brenne dem lett i en panne med en strøm av Ekstra Jomfru Olivenolje.

  3. På den annen side, i en bolle, bland kremosten med melk til den er integrert. Tilsett litt revet Pecorino-ost ​​og bland godt.

  4. For å servere, server en teskje kremost på bunnen av tallerkenen og legg en artisjokk på toppen. Avslutt ved å legge saltflak med paprika de la VeraSalt i flak med søt paprika La Vera som den endelige glasur på tallerkenen, samt små flak av Pecorino-ost.



Av María Sainz, SnapsFotografía, for Naturvie.

9 views0 comments
bottom of page