Artisjokker med kremost, skinke og saltflak med paprika de la Vera

Artisjokker med kremost, skinke og saltflak med paprika de la Vera

Vi alle elsker et godt godt råmateriale, i dette tilfellet artisjokk, med en god krydder. Ingenting mer Extremadura enn Serrano skinke, det er bedre å si om det er iberisk ekorn, en krem ​​med ost og noe av jorden og super aromatisk: Salt i flak med søt paprika La Vera. Det gir oppskriften en unik farge og aroma!

INGREDIENSER

  1. ½ dusin friske artisjokker

  2. 1 ss av kremost

  3. Pecorino ost

  4. 2 ss fullmælk

  5. 3 tynne skiver av iberisk skinke

  6. Salt i flak med søt paprika La Vera Naturvie

INSTRUKSJONER

Rengjør artisjokker ved å fjerne stammen og ytre bladene til du har bare hjertet. Sett dem i en pott med rikelig med saltvann og la dem koke i 15 minutter. Tøm dem.

Ta en halv skive skinke og kast den inn i artisjokken. Gjør det samme med de gjenværende artisjokkene og brenne dem lett i en panne med en strøm av Ekstra Jomfru Olivenolje.

På den annen side, i en bolle, bland kremosten med melk til den er integrert. Tilsett litt revet Pecorino-ost ​​og bland godt.

For å servere, server en teskje kremost på bunnen av tallerkenen og legg en artisjokk på toppen. Avslutt ved å legge saltflak med paprika de la VeraSalt i flak med søt paprika La Vera som den endelige glasur på tallerkenen, samt små flak av Pecorino-ost.

Av María Sainz, SnapsFotografía, for Naturvie.

#EkstraJomfruOlivenolje #Extremadura #naturvie #SaltiflakmedsøtpaprikaLaVera

1 vista0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette