Ajoblanco de Melón al Vinagre av Pedro Ximénez

Ajoblanco de Melón al Vinagre av Pedro Ximénez

Vanligvis supper og kremer forholde seg til vinteren være en god måte å få varme. Men dette svært reduksjonistisk tilnærming er en stor feil fordi utvalget av kalde supper som vi kan nyte disse datoene er enorm og mangfoldig. Så svette bør ikke gjøre oss gi opp god vane å inkludere i vår ukentlige diett flere av disse concoctions som inneholder store mengder vitaminer, mineraler og fiber, blant annet super masse sunne næringsstoffer.

Vi kan utvikle dem ved å kombinere ulike typer frukt, grønnsaker, nøtter, frø, planteoljer, forberede dem rå, kokt … Fra tradisjonell andalusisk gazpacho eller klassisk vichyssoise til juice actualísimos detox, gjennom fornyede versjoner av slike tradisjonelle retter som ajoblanco som jeg tar med deg i dag. Tiden er kommet for å nyte å ta vare på deg selv! Bon appetit!

FORBEREDELSER

Kut melon, rengjør det av rør og hakk det. Satt sammen med de øvrige ingrediensene, unntatt oljen, i food prosessor og male inntil en veldig fin krem. Med mikseren går, gradvis tilsett olje, slik at kremen vil emulgere som om det var en majones. Overfør til en beholder, dekk den og sett den i kjøleskapet til den er veldig kald. Server med et sprut av eddik, litt olje og noen mynteblader. Hvis du ikke er vegetarianer og ønsker å legge til en ekstra smak, salte innslag som gir den enkelte skinke spon eller lakserogn er deilig.

INGREDIENSER

  1. 1 Galia type melon (ca. 1 kg)

  2. 150 gr rå peeling mandler

  3. 3 fedd hvitløk

  4. 70 gr ekstra jomfruoliven Word in Love av Naturvie

  5. 30 gr eddik Pedro Ximénez Naturvie

  6. 1 teskje salt

  7. 1 klype malt svart pepper

  8. peppermynteblader

Av Ana Aledo, Gastrónoma de ComerezaAna, for Naturvie.

#eddikPedroXiménezNaturvie #naturvie #WordinLove

0 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Hvit Bean Pate og Orange Red Pepper Har du noen gang tenkt på at alle disse ingrediensene kunne danne en pate? Hvis du vil overraske med en rik, original og sunn kanape, kan du ikke tvile på at dette