top of page

10 grunner som gjør at du blir forelsket i Naturvie 🥰

Naturvie er ikke bare et selskap som spesialiserer seg på produksjon av ekstra jomfruolivenolje, våre ambisjoner går mye lenger, vårt mål er ikke bare å gjenkjenne kvalitetsolivenoljen over hele verden, men også å bevise det og konsumere det er en opplevelse som går utover den sensoriske.


1º. Kvalitet, Helse, Tradisjon, Lidenskap. I Naturvies Olivenolje forblir det ingenting når det heves, alt er et produkt av kjærligheten til oliventreet, innsatsen for et upåklagelig arbeid og den opplevelsen som familietradisjonen gir. Naturvie består av arbeidere som tar vare på alle detaljer i prosessen med å lage oljen, fra blomstringen av oliven, modningen av den, tidspunktet for høsting til flasken av oljen. I tillegg, som de fleste av dere allerede vet fordelene med Ekstra Virgin Oil, er uberegnelige, hver dag lanserer et anerkjent universitet en studie som bekrefter det. Men Naturvie tilbyr mye mer enn helse og velvære, flytende gull er et identifiserende produkt fra vårt land som må vurderes fra sine røtter for å gjøre det kjent i utlandet. Målet med Naturvie er derfor ikke bare å spre olivenolje som en dressing eller mat, men også som en livsstil, som referanse for et kvalitetsleverandørland, en referanse til mangfold og gastronomisk rikdom. Høres bra ut, ikke sant?


2º. Sats på innovasjon, for originalen. Med den eneste decánter-flasken på markedet, designet av den prestisjefylte kokken Martín Berasategui, får Naturvie et perfekt system for dekantering av oljen, som til tross for at den er perfekt filtrert, hjelper både når det serveres og oppbevares. På den annen side er dette samme systemet perfekt for en av de nye produktene: Vinagre al Pedro Ximénez. Sikkert når du har lagt merke til de små forekomster som kondenserer på slutten av en flaske eddik, vel, med strukturen som har Naturvie-flasken, trenger du ikke å se om de faller på tallerkenen din. I tillegg gir figuren til dette decánter-systemet flaskens figur et elegant og originalt bilde, med en ideell form for festingen.


3º. Vi satse på en mentalitetsendring. Mote de siste årene har vært i stand til å åpne øynene til hundrevis av mennesker, helse er pålagt som en livsstil, noe som har hjulpet oss med å forholde oljen til det det er, et viktig produkt i et sunt kosthold. Men det er fortsatt en vei å gå, fordi Olivenolje ikke bare er en mat med flere fordeler, Extra Virgin Olive Oil er en gastronomisk opplevelse som du må vite hvordan du verdsetter. Hvorfor ikke gi et tilfelle av Extra Virgin Olive Oil? Å oppdage olje som en gave av verdi, som vi kjenner til Wine, er en annen av Naturvies mål.


4º. Attraktiv merking Etter den erfaring som Olivenolje kan gi oss, forsøker vi å representere den som den fortjener, i en elegant flaske med et hyggelig og suggestivt flagg, som gjør kjøp av oljen et innfall. Blant mangfoldet av Naturvie finner vi etiketter av alle slag, for alle typer publikum, med slående og muntre serier som Spania i kjærlighet, eller noe mer formell som våre monovarietaler fra Arbequina, Frantoio, Cornezuelo.


5º. Lag dannet av kvinner. Muligens en av de få selskapene som har hovedstillinger i kvinner, fra den ansvarlige for administrasjon, den kommersielle avdelingen, for kommunikasjon til produksjonschefen. Hver av dem danner et sterkt lag med definerte forretningsverdier å oppfylle, uten frykt for å tilpasse seg de trender som de nye tider innfører.


6º. Vi satser på det autochthonøse. For å verdsette, som tidligere sagt, kjenner Olive Oils røtter, i Naturvie, at vi ikke kan glemme opprinnelsen vår, Extremadura. Derfor satse på innfødte varianter av området og typiske matvarer på jorden. I monovarietals av Extra Virgin Oil finner vi Ernezuelo og Manzanilla Cacereña.

Men i tillegg til å vite potensialet for råvaren i området, ble det besluttet å skape en annen variant av produkter, knyttet direkte til oliven og oljen: Delikatesskrukker.

I alle dem kan du sette pris på Extremaduran-opprinnelsen til merkevaren, fra den søte pate Fig, saltflakene med Pimentón de la Vera, eller de fine urter, karakteristika ved Extremadura-landskapet.



7º. Håndlaget produksjon av produktene. Naturvie tror ikke på industrielle produktioner som forverrer sluttresultatet av produktet, hver og en av dem skjemmer seg fra begynnelse til slutt for å beskytte hvilken natur og landet tilbyr oss. På denne måten mister smaken, helsemessige fordeler og de viktigste egenskapene ikke en verdiverdighet.


8º. Internasjonalisering Verdiene av Naturvie har tjent å øke verdien av Extra Virgin Olive Oil utenfor våre grenser, siden mer enn et dusin land har allerede betrodd oss. Og til fordel for flytende gull, verdsetter flere og flere mennesker denne dyrebare maten til Naturvie. Blant de landene som vi har lyst til å telle: Holland, Brasil, Japan, Mexico, Canada, USA, England, Litauen, Tsjekkia, Frankrike, Sverige, Puerto Rico …

Når vi tar del av ekstra jomfruolje i disse landene, må vi med mye større grunn verdsette maten vi har, fordi Spania, med Italia og Hellas halen, er den viktigste produsenten av Olivenolje i verden, som representerer 45 % av verdensproduksjonen.


9º. gjestfrihet som merverdi. Gården av merkevaren ligger i en by i nærheten av Guareña, Oliva de Mérida, men det stopper ikke på tidspunktet for innhøstingen og forberedelsen av olje. Denne typen konferanse utføres i beste miljøer og representerer en god tid til å lære den siste arbeidskraftige prosessen som foregår for å nå utarbeidelsen av Naturvie Extra Virgin Oil.

I tillegg er en av handlingene som skal følges av Naturvie, å holde dørene til gården og bedriften åpen, tilgjengelig for alle som ønsker å vite hvordan man skal arbeide.

For Naturvie er det viktig å lære Finca mest karakteristiske enklaver på en guidet tur, en reise som har en tendens til å opphisse og overraske de som besøker den.


10º. Meget mye mer enn olje. Når det gjelder produksjon av Naturvie, ikke alt er redusert til kvalitetsolje, prøver vi å transportere smak og egenskaper av oliven til gourmetkrukker, eller som vi kaller dem på vår hjemmeside: Delikatesser. Mellom pâté og olivenmarmelade er det deilige forskjeller som gjør at du kommer tilbake til å smake på de to produktene, tekstur, smak, samt brukbarhet, men de holder hovedtrekk: Oljens karakteristiske verdier . Disse to Delicatessen krukkene, sammen med de krydrede olivenene, består av tre produkter som ligner på det blotte øye, men forskjellige i smak. I tillegg er oljen som krydret oliven, designet for senere bruk, krydret med urter og essenser, perfekt til å fullføre salatrett eller til å følge med en rik tomat eller ostebrett. Som med alle Naturvie-produkter, er bruk og verktøy kun begrenset av fantasien.


4 views0 comments
bottom of page