fbpx

Betingelser for kjøp

JURIDISKE BETINGELSER

Advarsel: Vennligst bruk disse bruksbetingelsene nøye før du bruker NATURVIE online butikklese.

Introduksjon.
Disse juridiske forholdene regulerer bruken og betingelsene for tilgang til nettbutikken på NATURVIE GOURMET nettside eid av CESMA SL, med ID B06293419 og hjemsted for aktiviteten i Pol. IND. Poolside plot 5, Guareña. (Nedenfor, nettbutikk)
Du kan kontakte nettbutikken i e- postadressen: admon@naturvie.com Ved å bruke dette nettstedet er du knyttet til disse vilkårene, personvernreglene og juridisk merknad, så vi anbefaler at du leser disse vilkårene. Hvis du ikke er enig med dem, må du forlate nettstedet.
Disse betingelsene kan endres når som helst, så du bør lese dem før hver ordre. Drift av nettstedet

Nettbutikk forbeholder seg retten til når som helst, unilateralt og uten forvarsel å modifisere kjøpere, innhold, struktur, drift eller vilkår for tilgang til dette nettstedet.

Kjøperen av nettstedet er imidlertid oppmerksom på og aksepterer at en del av informasjonen i den kan være feil, ufullstendig eller utdatert, eller inneholde typografiske feil. Nettbutikken er ikke forpliktet til å oppdatere innholdet på dette nettstedet og er ikke ansvarlig for ikke oppdatering av informasjonen. Det er brukerens eget ansvar å vurdere nøyaktigheten eller nytten av informasjon, råd, mening eller annet innhold som er tilgjengelig via dette nettstedet.
Den samme nettbutikken forbeholder seg retten til midlertidig å suspendere, uten varsel, tilgang til dette nettstedet for å utføre vedlikehold, oppdatere, forbedre eller reparere operasjoner.
Det er forbudt at kjøperen bruker dette nettstedet til å sende, overføre eller publisere materiale som er ulovlig, truende, forførende, ærekrenkende, propaganda, skandaløs, uanstendig, pornografisk eller annet materiale som kan føre til sivilt eller straffbart ansvar under gjeldende lov, fakta disse som i alle fall brukeren vil være ansvarlig for.

Nettbutikken garanterer ikke at dette nettstedet eller serverne som er vert for det, er fri for virus og andre typer potensielt farlig programvare, samt tilgjengeligheten, kontinuiteten, bruken og infallibility av driften av dette nettstedet, dets tjenester eller dets innholdet; Verken lovlighet, pålitelighet eller nytte av informasjonen og innholdet som tilbys av tredjepart gjennom dette nettstedet.
Generelt kan bare denne nettsiden fysiske og juridiske personer med juridisk kapasitet i samsvar med gjeldende lovgivning. Unntatt kan de bruke nettstedets mindreårige som tidligere har fått tillatelse fra sine foreldre eller advokater, som vil være ansvarlig for ditt avhengige barns bruksside.
Dataene som kreves for tilgang og bruk av tjenester som krever forhåndsidentifikasjon, må være nøyaktige, aktuelle og justerte til virkeligheten. Brukeren er forpliktet til å levere på noen måte og rette dine personlige opplysninger (navn, etternavn, postadresse, e-post og annen kontaktinformasjon) og godta at vi vil benytte seg av denne informasjonen for å komme i kontakt med ham / henne hvis det er nødvendig. Leveres ufullstendig informasjon vil forhindre generering av ordre. Nettbutikken vil ikke være ansvarlig i tilfelle eventuelle forsinkelser eller feil i leveransen som følge av feilen eller forsømmelsen av slike data. Brukeren / / brukeren vil ikke foreta noen spekulative, falske eller falske ordrer. Nettbutikk forbeholder seg retten til å kansellere bestillingen eller rapporten til de relevante myndighetene dersom det er rimelig grunn til å vurdere det som sådan.
Brukeren er forpliktet til betaling av produktene som ble ansatt via nettstedet, og omkostnader for frakt og fakturahåndtering, hvis noen.

Brukeren / Brukeren godtar å bruke sidens tjenester og innhold i samsvar med lov, moral, offentlig orden og generelle bruksbetingelser. Det forplikter seg også til å benytte tjenestene og / eller innholdet på nettstedet og ikke bruke dem til ulovlig virksomhet eller kriminalitet eller som bryter med forskriften om immateriell og industriell eiendom eller andre former for gjeldende lovgivning.

I forhold til brudd på uregelmessigheter, husk at datamaskinens IP-adresse er registrert ved enkel tilgang til vårt nettsted.

For å bruke denne nettbutikken aksepterer / brukeren at de fleste kommunikasjoner med oss er elektroniske. Nettbutikken vil bli kontaktet med / brukeren til e-post eller informasjon skal gis ham hengende merknader på denne nettsiden. Derfor, brukeren / Brukeren godtar å bruke denne elektroniske kommunikasjonsmåten og anerkjenner at enhver kontrakt, varsel, informasjon og annen kommunikasjon vi sender til deg elektronisk, overholder kravene til å bli skrevet. Denne betingelsen påvirker ikke dine rettigheter i henhold til loven. Nettbutikken kan sende kommunikasjon godt til e- post eller til postadressen som tilbys av brukeren / a på tidspunktet for bestilling. Betyr at meldinger er mottatt og blitt gjort riktig i samme øyeblikk som å henge i butikken, 24 timer etter at du har sendt en epost, eller tre dager etter datoen for porto av et brev.

Godkjennelse av bestillingen. 5.1 til bestillingen ikke aksepteres av nettbutikken (selv om den allerede er belastet kontoen din), blir det ingen kontrakt mellom brukeren og nettbutikken. Hvis bestillingen ikke aksepteres og vi allerede har betalt, vil beløpet bli refundert i sin helhet.

5.2 Etter at du har klikket på knappen for å kjøpe, vil / brukeren motta en e-post som kvittering for kvittering. Dette betyr ikke at bestillingen din er akseptert, fordi bestillinger er underlagt vår bekreftelse og aksept. Godkjenning bekreftes ved å sende en epost som skal informeres om at bestillingen skal sendes (fraktbekreftelse). Fra dette øyeblikket begynner salgskontrakten selv.

5.3. Nettbutikken kan avstå fra å studere bestillinger som ikke fremlegger tilstrekkelige solvensgarantier, eller som viser seg å være ufullstendige eller feilaktige, eller i tilfelle at tilbudene ikke var tilgjengelige, uten ansvar for brukeren eller mot tredjepart. Under alle omstendigheter forplikter nettbutikken seg til å informere deg og, hvis den hadde belastet mengden av bestillingen, vil fortsette å refundere summen som har forventet.

Tilgjengelighet av varer.
Tilbys av nettbutikkens gjenstander er underlagt tilgjengelighet. Hvis en vare ikke er tilgjengelig når bestillingen er satt, informerer vi deg så snart som mulig. Fra det øyeblikket / brukeren / a å endre bestillingen din eller avbryte den. Nettbutikk forbeholder seg retten til å endre elementene som tilbys i nettbutikken når som helst uten forvarsel.
Fremgangsmåte ved kjøp eller kjøp.
Den / brukeren må få tilgang til nettbutikken som er hostet på NATURVIEs nettside, som inneholder elementer som kan kjøpes via nevnte kanal med følgende informasjon:
(a) beskrivelse av produkt, referanse, egenskaper, sammensetning og fotografi.
(b) pris per enhet.
(c) vilkår for gyldighet av tilbudet, hvis noen.
Etter at du har valgt elementet eller elementene, må / brukeren legge til i kurv som er inkludert på nettsiden, og angir enheter som ønsker å skaffe seg. Når du er innlemmet i handlekurvene som er valgt, kan du / brukeren få tilgang til oppsummeringen av kjøpet, som må aksepteres ved å klikke på knappen Kjøp, hvor detaljert informasjon er angitt:
(a) produkt.
(b) beskrivelse.
(c) legg til i favoritter.
(d) mengde.
(e) prisenhet.
f) Total pris på hvert av de kjøpte produktene.
(g) Total kjøpesum.
(h) fraktkostnader
Deretter må brukeren gi sin informasjon. Når brukeren har oppgitt sin informasjon, vil de få tilgang til leveringsdetaljer, hvor de kan se på frakt- og faktureringsinformasjonen, endre dem og be om en faktura (kun for Spania). Deretter får du tilgang til Bekreftelse av forsendelsen, hvor du vil se leveringsadressene, betalingsmåten, godta Kjøpsbetingelsene og fortsette til godkjenningen ved å klikke på “Kjøp” – knappen.

Når bekreftelsen er gjort av brukeren, vil en e-post bli sendt som vi har mottatt bestillingen din, der du vil bli informert om dataene som svarer til den kjøpte bestillingen. Vi vil også fortsette å analysere innkjøpsordren for å avgjøre om den oppfyller alle krav til behandling. Når bekreftelsen er ferdig, vil vi sende deg en e-post som bekrefter bestillingen og leveransen eller nektelsen av den.

SHIPPING AV KJØPTE KJØP

Forsendelser av varer skjer gjennom SEUR.

Av sikkerhetshensyn sender nettbutikken ikke noen ordre til SEUR- seksjoner eller godtar noen ordre når det ikke er mulig å identifisere mottaker av bestillingen og adressen sin.

Leveringstider varierer etter type forsendelse:

– Mellom 1 og 2 virkedager vil måle levering av standardleveranser. For Balearene, Kanariøyene, Ceuta og Melilla er begrepet mellom 3 og 5 virkedager.

– Egendefinerte eller tilpassede elementer. Hvis ingen leveringsdato er angitt, innen maksimalt 30 dager fra datoen for bestillingsbekreftelsen.

Forsinkelser kan imidlertid oppstå på grunn av forekomsten av uforutsette omstendigheter eller spesifikasjoner i leveringsområdet.

Leveringstiden beregnes når aksept av bestillingen fra nettbutikken er utstedt.

Når bestillingen er plassert, er det ikke tillatt å foreta endringer i leveringsadressen.

Hvis den angitte perioden har gått uten at du har mottatt bestillingen, må du sette denne omstendigheten i kjennskap til nettbutikken.

Hvis levering ikke er mulig, vil SEUR kontakte brukeren igjen for å ordne en ny leveringsdato.

Alle de ordrer som på grunn av manglende respons fra klienten ikke kan leveres innen en periode på femten kalenderdager siden kurirfirmaet gjør det første forsøket, vil bli returnert.

Når bestillingene er mottatt, vil vi fortsette å refundere bestillingsbeløpet samt leveringskostnadene dersom brukeren har betalt dem. Kostnadene for retur av bestillingen (kostnadene for retur til nettbutikken) vil bli båret av brukeren.

Når bestillingen er mottatt, må du kontrollere at alt er i samsvar med forespørselen. Hvis det er uoverensstemmelse eller problem med mottakeren, bør du kontakte nettbutikken i kontakt-e-posten admon@naturvie.com, og gi deg personlig informasjon og bestillingsnummer, som gjenspeiler uoverensstemmelsen eller problemet, og vi kontakter deg snart med deg løse forekomsten.

Når bestillingen kommer fra, vil en e- post sendes til brukeren som informerer ham om at bestillingen er akseptert og blir sendt.

Bestillinger sendes til leveringsadressen som er oppgitt i skjemaet, så det er viktig at du tar hensyn når du fyller inn leveringsadressedataene. Nettbutikken er ikke ansvarlig dersom leveringsadressen er feil eller ufullstendig.

Av sikkerhetsmessige grunner vil det ikke sende noen ordre til SEUR-seksjoner eller militære baser, og det vil heller ikke akseptere noen ordre når det ikke er mulig å identifisere mottaker av bestillingen og adressen sin.

Hvis du velger Pay Pal betalingsmåte, er det ikke tillatt å foreta endringer i leveringsadressen når bestillingen er satt.

Overføring av risiko og eiendom

Ansvaret for de kjøpte varene vil bli overført til brukeren på tidspunktet for levering av ordren som er plassert. Kunden vil skaffe seg eierskapet til produktene når nettbutikken mottar full betaling av alle skyldige beløp i forhold til dem, inkludert fraktkostnader, eller ved leveringstidspunktet (som definert i avsnittet tidligere), hvis det skjedde senere .

Priser, valuta og betalingsmåte

I henhold til gjeldende lovgivning vil ethvert kjøp fra nettbutikken bli gjenstand for merverdiavgift (mva). For kjøp fra utenfor Spania må de bruke mva til forbrukeren (eller et annet søknadsgebyr) til deres bosted, noe som vil innebære at tekniske tilpasninger gjøres til nettbutikken for å oppfylle dette kravet.

Hvis brukeren er en merværdiafgift (selskaper, enheter, organisasjoner …) bosatt i EU og utstyrt med en intern fellesskap, vil han / hun bli unntatt fra å betale moms (gjelder ikke for salg i Portugal), Vesentlig betingelse sendingen av dokumentet via e-post til: admon@naturvie.com

Prisen på artiklene vil være den som er fastsatt i hvert øyeblikk i nettbutikken, bortsett fra ved manifest feil. Hvis du oppdager en feil i prisen på de bestilte varene, blir brukeren informert så snart som mulig, og vi vil gi deg muligheten til å bekrefte bestillingen til riktig pris eller avbryte den. Hvis du ikke kan komme i kontakt, vil bestillingen bli vurdert som kansellert og du vil bli refundert i sin helhet for beløpene som er betalt.

Du vil ikke være forpliktet til å levere produktet / produktene til feil pris (selv om fraktbekreftelsen er sendt), hvis feilen i prisen er åpenbar og utvetydig og kunne ha blitt rimelig anerkjent av brukeren som feil pris .

Rettighetene anerkjent av gjeldende lovgivning er trygge.

Nettbutikken tillater betaling via PayPal, som tillater både betaling med Paypal- konto og betaling med kredittkort (VISA, MasterCard, American Express). Ved hjelp av Paypal inngår bruk av sikre betalingssystemer. Tilbakebetalingen vil være i samme form for betaling.

Retur av defekte gjenstander

I tilfeller hvor kjøperen mener at varen på leveringstidspunktet ikke overholder bestemmelsene i kontrakten, må han kontakte butikken umiddelbart ved hjelp av e-posten som er oppgitt for det formålet (admon@naturvie.com), forenkle dataene av produktet, samt skadene den lider av. Denne kommunikasjonen av produktdefekter må gjøres innen 24 timer etter levering. For å øke hastigheten på vurderingen av skaden, må du ta med et bilde av problemet.

Kjøperen kan returnere varen på samme måte som beskrevet ovenfor.

Nettbutikken vil fortsette å nøye undersøke det returnerte elementet og vil kommunisere via e-post innen rimelig tid til kjøperen dersom refusjon eller erstatning av det samme (hvis aktuelt) gjelder. Tilbakebetaling eller erstatning av varen vil bli gjort så snart som mulig og under alle omstendigheter innen 14 dager etter datoen hvor nettbutikken sender en e-post som bekrefter at tilbakebetaling eller erstatning av det ikke-overensstemmende varen gjelder.

Beløpene som betales for de gjenstandene som returneres på grunn av mangel eller mangel, når den faktisk eksisterer, vil bli fullstendig refundert til kjøperen, inkludert leveringskostnadene som påløper for levering av varen og kostnadene pålagt kjøperen i retur. Tilbakebetaling vil bli gjort på samme betalingsmiddel som ble brukt til å betale for kjøpet.

Fargene og egenskapene til elementene kan påvirkes av kalibrering av hver skjerm, slik at nøyaktigheten av fargene og egenskapene til elementene ikke kan garanteres.

I alle fall er rettighetene anerkjent av gjeldende lovgivning trygge.

Ansvar: Utelukkelse, Begrensning og Rett til utelukkelse og delvis annullering

Utelukkelse:

12.1.1 All informasjonen på dette nettstedet er gitt “som det er”, uten nettbutikk som gir garantier av noe slag, enten uttrykk eller underforstått, angående nøyaktigheten, påliteligheten og integriteten til dette nettstedet. Nettbutikken gir ingen garanti, eksplisitt eller implisitt, inkludert, men ikke begrenset til, garantier for brudd på kvalitet, salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål.

12.1.2. Nettbutikken garanterer ikke at denne nettsiden, eller serverne som er vert for den, er fri for virus og andre typer potensielt farlig programvare.

12.1.3. Nettbutikken garanterer ikke tilgjengeligheten, kontinuiteten, nytten og infallibility av driften av dette nettstedet, dets tjenester eller dets innhold; heller ikke påliteligheten eller nytten av informasjonen og innholdet som tilbys av tredjepart gjennom dette nettstedet. Selv om nettbutikken gjør alt for å garantere tilgjengeligheten, tilgangen, kontinuiteten og ufeilbarheten av operasjonen og dens tjenester, garanterer nettbutikken dem ikke, da de kan forstyrres av mange faktorer utenfor den. Følgelig vil det ikke være ansvarlig (med grensene fastsatt i gjeldende rettssystem) for skader og tap av enhver art som er forårsaket av brukeren som følge av ovennevnte utilgjengelighet, tilgangssvikt og manglende kontinuitet. Kort sagt, for hendelser hvis årsak skyldes hendelser som er utenfor den rimelige kontrollen av nettbutikken (“Årsak til Force Majeure”).

begrensning:

12.2.1. Nettbutikken er ikke ansvarlig på noen måte for direkte eller indirekte skader, tap av fortjeneste eller tap av data og / eller kunder som følge av bruk av brukere eller manglende evne til å bruke dette nettstedet.

12.2.2. Dette nettstedet kan inneholde hypertekstlenker (“Links”) og henvisninger til andre nettsteder og nettsider som kanskje ikke kontrolleres av nettbutikken. I disse tilfellene er nettbutikken ikke ansvarlig for innholdet som kan vises på disse sidene.

12.2.3. Kjøperen aksepterer uttrykkelig å frita nettbutikken fra ethvert ansvar for handlinger eller utelatelser fra brukere basert på innholdet som er hostet på dette nettstedet.

12.2.4. Kjøperen forstår og aksepterer uttrykkelig at enhver form for innhold, programvare eller annen type materiale som du laster ned eller skaffer på annen måte gjennom dette nettstedet, er gjort på egen risiko, og at han / hun som bruker er ensom ansvarlig for eventuelle skader eller tap av data forårsaket av datasystemene dine.

12.2.5. Nettbutikken har satt alle rimelige midler for å sikre at informasjonen på dette nettstedet er riktig. Brukerne av nettstedet aksepterer imidlertid å vite at noe av informasjonen på dette nettstedet kan være feil, ufullstendig eller utdatert, eller inneholde feil. Fargene og egenskapene til elementene kan påvirkes av kalibrering av hver skjerm, slik at nøyaktigheten av fargene og egenskapene til elementene ikke kan garanteres.

Rett til ekskludering og delvis ugyldighet:

12.3.1. Nettbutikken forbeholder seg retten til å kansellere, eliminere eller disavow bruken av alle eller noen av tjenestene til nettstedet til noen bruker uten forvarsel dersom den etter eget skjønn, og i en hvilken som helst situasjon, utførte en feilaktig bruk av den.

12.3.2. Dersom en kompetent domstol løser at noen av bestemmelsene i disse juridiske forhold er ulovlige eller ugyldige, vil denne bestemmelsen bli utelukket dersom det er lovlig. Kjøperen aksepterer uttrykkelig at resten av bestemmelsene som ikke er utelukket, ikke vil bli endret, og at de vil fortsette å være fullt gyldige.

Data beskyttelse

13.1. I samsvar med bestemmelsene i gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger informerer nettbutikken brukeren om at det foreligger en personlig datafil som inneholder dataene som brukerne oppgir på nettstedet. Nettbutikken er ansvarlig for filen.

13.2. Brukeren og eieren av dataene blir informert, og gir sitt utvetydige samtykke, at ved å fylle ut de ulike skjemaene dine personlige data vil bli innlemmet i de elektroniske filene i nettbutikken, for å kunne tilby og tilby våre tjenester også som holder brukeren informert om de tilbudte produktene.

13.3. Nettbutikken er forpliktet til å oppfylle sin taushetsplikt med hensyn til personopplysninger og plikt til å behandle dem med konfidensialitet. For disse formål vil det vedta de rimelige sikkerhetstiltakene som følger av loven for å hindre endring, tap eller uautorisert tilgang.

13.4. Brukeren kan utøve sine rettigheter til tilgang, rettelse, kansellering og motstand av personopplysninger i henhold til vilkårene i gjeldende lovgivning, gjennom admon@naturvie.com eller i Pol. Ind. La Alberca plot 5, Guareña.

Nettbutikken forbeholder seg retten til å sjekke personopplysninger og ta passende tiltak for å sikre at varene blir levert korrekt.

Politikk for bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler, små datafiler som er generert på brukerens datamaskin, for å tillate deg å optimalisere navigasjonen, tilpasse utformingen av siden og forbedre innholdet med det endelige målet at brukerne får en tjeneste som er mer tilfredsstillende. Cookies kan ikke kjøres eller inneholde virus, og kan bare leses av serveren som er vert for denne nettsiden.

Proveniens: Google Analytics Navn: Admon Naturvie Varighet: Session.

Brukeren kan når som helst begrense, blokkere eller slette informasjonskapslene på denne nettsiden. For å gjøre dette må du endre innstillingene til nettleseren din med hensyn til bruk av informasjonskapsler via menyen “Innstillinger”, “Valg” eller “Verktøy” (navnet på menyene eller fremgangsmåten for å få tilgang til informasjonskapsvalgene varierer avhengig av nettleseren brukt). For mer informasjon om konfigurasjon av informasjonskapsler, se “Hjelp” – menyen i nettleseren din.

Dette nettstedet krever bruk av “Cookies” for at den skal fungere tilfredsstillende. Cookies som samlet, i alle fall, helt anonym informasjon. Til tross for dette kan brukeren konfigurere nettleseren for å blokkere dem og, om nødvendig, eliminere dem. Men hvis du velger denne konfigurasjonen, kan du ikke få tilgang til visse deler av nettstedet, eller du kan ikke dra nytte av noen av våre tjenester. Med mindre du har justert nettleserinnstillingene dine for å avvise cookies, vil systemet produsere informasjonskapsler når du kobler deg til nettstedet.

Varighet og revisjon av kontrakten mellom nettbutikken og kjøperen.

15.1. Selv om det juridiske forholdet mellom nettbutikk og kjøperen, avledet av tilgang og bruk av nettstedet, har en ubestemt varighet, vil dette bli vurdert som fullført når selskapet endrer disse generelle vilkårene. I det øyeblikket selskapet annonserer om endring av de generelle vilkårene, og kjøperen får tilgang til og bruker tjenestene og innholdet på nettstedet, anses et nytt juridisk forhold mellom begge parter av like ubestemt karakter som initiert.

15.2. Til tross for det foregående har nettbutikken rett til å suspendere, avbryte eller avslutte ensidig, når som helst og uten behov for forhåndsvarsel eller rett og slett levering av noen av tjenestene den tilbyr.

15.3. Nettbutikken forbeholder seg retten til når som helst å revidere, ensidig og uten forvarsel, de nåværende vilkårene for bruk. De reviderte vilkårene vil tre i kraft så snart de er publisert på dette nettstedet. Hvis kjøperen gjør regelmessig bruk av dette nettstedet, bør det gjennomgå vilkårene regelmessig, og avstå fra å få tilgang til nettstedet hvis det ikke anses akseptabelt noen av de reviderte vilkårene.

Gjeldende lov og jurisdiksjon.

16.1 Denne siden er lokalisert og drives fra Spania. Alle spørsmål knyttet til dette nettstedet er underlagt spansk lov og er underlagt jurisdiksjonen til de kompetente domstolene og tribunalene i Spania, uten at prinsippene om lovkonflikt er anvendelige. I de tilfeller hvor kjøperen ikke har status som forbruker, eller som har sin bosted utenfor Spania, vil nettbutikken og brukeren sende til domstolene og tribunalene i Don Benito, Badajoz, eksplisitt frasige seg enhver annen jurisdiksjon som jeg kunne gjengjelde.

16.2. Hvis kjøperen bestemmer seg for å bruke eller konsultere dette nettstedet fra utenfor Spania, bør han huske på at han gjør det på eget initiativ, og at han er ansvarlig for overholdelse av gjeldende lokale lover.

Juridisk advarsel

Bedriftsnavn: Sosialt firma Sanchez-Mohíno Arias Sociedad Limitada S.L.

Handelsnavn: Naturvie Gourmet

Registrert kontor: Diego Lopez no 10 Guareña, Badajoz

CIF / NIF: B06293419 Telefon: 924352312
e-post: admon@naturvie.com

Registrert i registret: De Badajoz volum 178 bok 178 folio 146 seksjon 8 ark BA-9518 innskrift 1

Domenenavn naturvie.com

GJENSTAND

Leverandøren, som er ansvarlig for nettsiden, gjør det mulig for brukerne dette dokumentet som det har til hensikt å overholde forpliktelsene i lov 34/2002, om tjenester av informasjonssamfunnet og elektronisk handel (LSSI-CE), samt å informere alle brukere av nettstedet om hva vilkårene for bruk av nettstedet er.

Enhver person som får tilgang til denne nettsiden forutsetter brukerens rolle, forplikter seg til å overholde og strenge samsvar med bestemmelsene som er angitt her, samt eventuelle andre rettslige bestemmelser som kan gjelde.

Leverandøren forbeholder seg retten til å modifisere hvilken type informasjon som måtte vises på nettstedet, uten at det er noen plikt til å gi råd om eller informere brukerne om de nevnte forpliktelsene, forstås som tilstrekkelig med publikasjonen på leverandørens nettsted.

Ansvar

Leverandøren er unntatt fra enhver form for erstatningsansvar som oppstår fra informasjonen publisert på nettstedet, forutsatt at denne informasjonen er manipulert eller introdusert av en tredjepart utenfor den.

Fra kundens nettside er det mulig at det blir omdirigert til innhold fra tredjeparts nettsteder. Siden leverandøren ikke alltid kan kontrollere innholdet som er innført av tredjeparter på deres nettsteder, tar det ikke noe ansvar for slikt innhold. I alle tilfeller oppgir leverandøren at den vil fortsette med umiddelbar tilbaketrekking av innhold som kan være i strid med nasjonal eller internasjonal lovgivning, moral eller offentlig orden, og fortsette med omgående tilbakekalling av omadresseringen til nettsiden, informere de kompetente myndigheter innholdet i spørsmål.

Leverandøren er ikke ansvarlig for informasjonen og det lagrede innholdet, for eksempel, men ikke begrenset til fora, chat, generatorer av blogger, kommentarer, sosiale nettverk eller andre midler som tillater tredjeparter å publisere innhold uavhengig av leverandørens nettsted . Til tross for og i samsvar med bestemmelsene i art. 11 og 16 i LSSI-CE, er leverandøren tilgjengelig for alle brukere, myndigheter og sikkerhetsstyrker, og aktivt samarbeider om tilbaketrekking eller blokkering av innhold som kan påvirke eller stride mot lovgivningen nasjonalt eller internasjonalt, rettigheter til tredjeparter eller moral og offentlig orden. I tilfelle brukeren mener at det er noe innhold på nettstedet som kan være utsatt for denne klassifiseringen, vennligst informer nettstedet administrator umiddelbart.

Dette nettstedet har blitt gjennomgått og testet for å fungere skikkelig. I prinsippet kan riktig drift garanteres 365 dager i året, 24 timer i døgnet. Leverandøren utelukker imidlertid ikke muligheten for visse programmeringsfeil, eller det oppstår årsaker til force majeure, naturkatastrofer, streiker eller lignende forhold som gjør det umulig å få tilgang til nettstedet.

Intellektuell og industriell eiendom

Nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, programmering, redigering, kompilering og andre elementer som er nødvendige for driften, design, logoer, tekst og / eller grafikk er leverandørens eiendom eller, hvis det er aktuelt, en lisens eller eksplisitt autorisasjon. en del av forfatterne. Alt innholdet på nettstedet er behørig beskyttet av regler for intellektuell og industriell eiendom, samt registrert i de tilhørende offentlige registre.

Uansett hvilket formål de var ment for, krever total eller delvis reproduksjon, bruk, utnyttelse, distribusjon og markedsføring i alle tilfeller forhånds skriftlig autorisasjon fra leverandøren. Eventuell bruk som ikke tidligere er godkjent av leverandøren, vil bli vurdert som et grovt brudd på forfatterens intellektuelle eller industrielle rettigheter.

Designene, logoer, tekst og / eller grafikk utenfor leverandøren, og som kan vises på nettstedet, tilhører deres respektive eiere, som selv er ansvarlige for enhver eventuell kontrovers som kan oppstå med hensyn til dem. I alle fall har leverandøren uttrykkelig og forhåndsgodkjenning fra dem.

Leverandøren gir uttrykkelig tillatelse til tredjepart til å omdirigere direkte til det konkrete innholdet på nettstedet, i alle tilfeller omdirigere til leverandørens hovedwebside.

Leverandøren anerkjenner rettighetene til industriell og intellektuell eiendom til fordel for sine eiere, og det betyr ikke bare omtale eller utseende på nettstedet at det foreligger rettigheter eller ansvar for leverandøren over dem, eller støtte, sponsor eller anbefaling fra partiet. av det samme.

For å gjøre noen form for observasjon om mulige brudd på immaterielle eller industrielle rettigheter, samt innholdet på nettstedet, kan du gjøre det gjennom følgende e-post.

I samsvar med bistanden fra TICCARARAS-programmet har det vært mulig å finansiere digitale utviklingsaksjoner som elektronisk handel implementert på denne nettsiden, samt andre salgsfremmende tiltak for å øke allmennheten og omdømmet til merkevaren. ”

“CESMA SL har vært en mottaker av Det europeiske regionale utviklingsfondet som har som mål å forbedre bruken og kvaliteten på informasjon og kommunikasjonsteknologi og tilgang til dem, og takket være den som har [beskrivelse av operasjonen] for Bedre konkurranseevne og produktivitet. [Dato for handlingen]. For dette har den støttet TICCAMARAS-programmet fra handelskammeret i Badajoz. ”

European Regional Development Fund. En måte å lage Europa på.

El objetivo principal de Naturvie al solicitar la subvención es adaptar la marca a las redes sociales y medios para hacer llegar el producto a nuevos nidos de público. Por ello se opta contratar servicios como la difusión de material en redes sociales con personajes influyentes, la creación de catálogos, inversión en campañas publicitarias CPC o la adaptación de nuestra web corporativa a un apartado con ecommerce.

De esta forma, y a través de todas estas medidas, la imagen de marca quedaría actualizada a las nuevas normal del entorno digital.

“CESMA SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado su imagen en el entorno digital para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. 23/11/2017. Para ello ha contado con el apoyo del Programa TICCÁMARAS de la Cámara de Comercio de Badajoz.”


Fondo Europeo de Desarrollo Regional. Una manera de hacer Europa

“Soy conocedor de que esta actuación está cofinanciada con Fondos Europeos y me comprometo a indicarlo así siempre que deba hacer referencia a la misma, frente a terceros o a la propia ciudadanía. Por la importancia que considero tienen este tipo de ayudas para nuestra empresa, es por ello que valoro muy positivamente la contribución del FEDER, principal fondo de la Política de Cohesión europea, por lo que supone de impulso a nuestro trabajo y en consecuencia al crecimiento económico y la creación de empleo de la región en que me ubico y de España en su conjunto.”

Todo ello conforme a lo establecido en el Anexo XII del Reglamento (UE) 1303/2013, en materia de información y comunicación sobre el apoyo procedente del FEDER.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies